Lige nu:
Vi har desværre ikke nogen ledige stillinger lige nu.

"Det er fedt at være et sted hvor man arbejder tæt sammen med kunderne som udvikler. Man får virkelig lov til at dykke ned i kundernes arbejdsprocesser og er med at komme med løsninger der gør det lettere at være dem i hverdagen."

Casper Lundgreen, Backendudvikler

Højt til loftet ved Oxygen
Arbejde og et kig ind i Oxygen Bar

Neia Vejlegaard Krogh, Senior Project Manager

Dagligdagen i Oxygen

Bordtennisbordet i hjørnet, minigolf turneringerne på tagterrassen og de enorme mængder kage og sodavand der ryger indenbords i mellem kokkens lækkerier, er ikke det, der adskiller os radikalt fra andre.  

 

I stedet skal den store forskel findes i måden vi betragter det at være medarbejder hos Oxygen på. Vi tager hver enkelt medarbejder seriøst, støtter medarbejderen i at vokse med opgaverne, trives i sin rolle og passe ind i vores medarbejderstab - også om 5 år. 

Oxygen i tal

Vi er passionerede digitale eksperter, projektledere og forretningsrådgivere. Siden Thomas Mortensen stiftede Oxygen i 2001, er der kommet 28 mand og 1 påfugl om bord. Vi er i dag 4 partnere. 

Et kig ind i Oxygen

Vi er altid på udkig efter dygtige talenter til vores team, så vil du være en del af holdet, så send os gerne en uopfordret ansøgning på ansoegning@oxygen.dk