"Det er fedt at være et sted, hvor man arbejder tæt sammen med kunderne som udvikler. Man får virkelig lov til at dykke ned i kundernes arbejdsprocesser og er med at komme med løsninger, der gør det lettere at være dem i hverdagen."

Casper Lundgreen, Backendudvikler

Højt til loftet ved Oxygen
Arbejde og et kig ind i Oxygen Bar

Neia Vejlegaard Krogh, Senior Project Manager

Dagligdagen i Oxygen

Bordtennisbordet i hjørnet, minigolf turneringerne på tagterrassen og de enorme mængder kage og sodavand der ryger indenbords mellem kokkens lækkerier, er ikke det, der adskiller os radikalt fra andre.  

 

I stedet skal den store forskel findes i måden, vi betragter det at være medarbejder hos Oxygen på. Vi tager hver enkelt medarbejder seriøst, støtter medarbejderen i at vokse med opgaverne samt sikrer at medarbejderen trives i sin rolle og passer ind i vores medarbejderstab - også om 5 år. 

Oxygen i tal

Vi er passionerede digitale eksperter, projektledere og forretningsrådgivere. Siden Thomas Mortensen stiftede Oxygen i 2001, er der kommet 37 mand og 1 påfugl om bord. Vi er i dag 3 partnere. 

Et kig ind i Oxygen

Vi er altid på udkig efter dygtige talenter til vores team, så vil du være en del af holdet, så send os gerne en uopfordret ansøgning på ansoegning@oxygen.dk