Umbraco

Verdens mest udbredte .NET CMS

Umbraco er en fremragende open source platform og er af Forrester udråbt til et af verdens mest brugervenlige Content Management Systems. Verden over er der 500.000 aktive installationer og ikke færre end 225.000 udviklere. Der findes hundredevis af community drevne pakker, som kan installeres i en Umbraco-løsning - fx. simple pakker so et SEO tool-kit eller mere avancerede som et helt ecommerce system.

 

Vores Umbraco team består af +15 certificerede arkitekter og udviklere. Vi er Umbraco Guldpartner og har leveret mere end 100 Umbraco projekter siden 2016.  

Sitecore

Avanceret oplevelsesplatform og CMS-system

Sitecore er på niende år CMS Leader i Gartners Magic Quadrant. Der er flere end 800 teknologipartnere på verdensplan, og godt 5000 førende brands benytter Sitecore til at understøtte deres kunders digitale oplevelser. Sitecore er meget mere end et CMS - det er en Experience Platform med fokus på personalisering, marketing automation og data drevet indhold. Kvaliteten i platformen er meget høj, og den er yderst sikker, skalerbar og kan let distribueres globalt. 

 

Vores Sitecore team består af 12 certificerede udviklere, og vi har leveret +400 projekter på platformen. 

Episerver

Verdensklasse ecommerce

Episerver har en stærk pakke af ydelser, hvor især commerce miljøet er enestående. Episervers commerceprodukt Episerver Commerce Cloud er fire år i træk blevet fremhævet som Challenger i Gartners Magic Quadrant for Digital Commerce. Platformen er kendt for at kunne håndtere skalering og høj performance. Udviklere er begejstrede på grund af platformens gode interfaces og princippet code first. Integrationsmulighederne er verdensklasse, ligesom platformen understøtter Marketing Automation, Personalisering, Commerce og Social Media. 

 

Vores Episerver team består af 5 certificerede udviklere, og vi har leveret 8 projekter på platformen.

Microsoft .NET

Ubegrænsede tekniske muligheder

.NET er en udviklingsplatform med adskillige supporterede udviklingssprog (C#, VB, J#, F#, m.fl.). Det er en en meget stærk og sikker udviklingsplatform, som kan bruges til webløsninger, apps, windows-baserede programmer osv. Vi laver rene .NET løsninger, hvor der ikke er behov for et CMS som eksempelvis vores udvikling af et medicinadministrationssystem til Anti Doping Danmark. 

 

Vores .NET team har fire certificerede arkitekter og udviklere, og vi har leveret mere end 20 .NET løsninger siden 2014.

Apps

Mobile First driver væksten

Princippet Mobile First er drevet af menneskers digitale adfærd med mobile enheder som smartphones og tablets. Det gælder også i B2B relationer, hvor flere og flere virksomheder ønsker apps, med stort set alt fra produkter over informationer til processer, som led i at betjene deres kunder. 

 

Vi udvikler Cross-Platform Apps (iOS og Android) med React Native som giver appen adgang til enhedens kernefunktioner som f.eks. kameraet. Vores App team benytter Microsoft App Center, som hjælper med notifikationer, continuous deployment, tests, brugeranalyse samt prototype til kundens godkendelse. 

Oxygen samarbejder med Nørgård Mikkelsen

Nørgård Mikkelsen

Effektfuld markedsføring er omdrejningspunktet for Nørgård Mikkelsen. Midlet er dyb respekt for modtagerne af markedsføring, og bureauets mantra er: Tid og opmærksomhed er det vigtigste, vi kan give hinanden. Jo mere tid, jo stærkere relation. Vi har et tæt samarbejde med Nørgård Mikkelsen.

Oxygen samarbejder med Struct

Struct

Skab engagerende produktoplevelser Udnyt StructPIM til at skabe effektive og engagerende produktoplevelser på tværs af alle kanaler. Vores partnerskab med Struct er stærkt og langvarigt og fordi vi er så tæt på hinanden, så opnås den bedst tænkelige samarbejde, til gavn for jeres ecommerce løsning.

Oxygen samarbejder med Shopify

Shopify

Shopify er en all-in-one ecommerce platform, der er hurtig og let at komme i gang med. Som Shopify samarbejdspartner kan vi hjælpe jer med at bygge den webshop I ønsker, og gennem add ons og integrationer gøre løsningen endnu stærkere.

Oxygen samarbejder med Clerk

Clerk.io

Clerk.io er en ægte omnichannel markedsleder inden for adfærdsanbefalinger ved hjælp af avancerede algoritmer, datamining og maskinlæring. Dataplatformen indsamler, lærer og anerkender hver enkelt person og deres interaktioner. Vi samarbejder med Clerk.io, så I kan få en endnu stærkere ecommerce løsning.