Hvad er Oxygen Baseline?

I vores verden er alt muligt, og alle projekter unikke. Alligevel er der visse elementer, der går igen i ethvert projekt, og det er netop disse, der danner fundamentet for Oxygen Baseline.

 

Formålet med vores Baseline er at samle elementerne som udgangspunkt for nye moderne webløsninger, med henblik på omkostningsminimering og effektiv udvikling. Oxygen Baseline er et fleksibelt udgangspunkt, som let kan videreudvikles og tilpasses fuldstændig efter behov.

 

Vores Baseline er bygget på moderne teknologi og er et fuldt testet udgangspunkt, hvorfor rammerne er sat for god arkitektur og fejlminimering.

Hvorfor overhovedet have en Baseline?

I en verden præget af konstant webudvikling er effektivitet og optimering afgørende. Med den hastige teknologiudvikling og stadig stigende krav fra brugerne, står udviklere over for udfordringer med at levere projekter, der er både hurtige, innovative og omkostningseffektive – og det er netop hvad Oxygen Baseline tilbyder.

 

Oxygen Baseline sigter mod at revolutionere webudviklingsprocessen ved at tilbyde et fundament, som alle nye projekter kan bygges på.

 

Har du nogensinde set et site uden forside, indholdside og en menu?

 

Det har vi ikke.

 

Vi ved at der i alle projekter, er bestemte elementer der går igen – ved at finpudse dem frem for at genopfinde dem gang på gang, opnås betydelige besparelser.

 

Oxygens Baseline vil bidrage til at accelerere udviklingsprocessen, reducere omkostningerne og sikre, at udviklernes ressourcer rettes mod skabelsen af unikke og differentierede funktioner. Med andre ord sikrer Oxygen Baseline bæredygtig udvikling, da unødvendig kodning minimeres, og ressourceforbruget optimeres.

Oxygen Baseline i praksis

Oxygen Baseline er bygget på moderne teknologi og er nøje testet for at sikre optimal ydeevne. Efter en omhyggelig udviklingsproces på mere end 1.000 udviklingstimer er Oxygen Baseline nu fuldt udviklet og klar til implementering.

 

Oxygen Baseline har allerede vist sin effektivitet i syv projekter, herunder Danske Banks Danica Ejendomme, Marius Pedersens bæredygtighedssite og Blue Waters kunderettede beregner, hvor den har leveret pålidelige og innovative resultater.

 

Dette bekræfter ikke kun Baselinens modenhed, men også dens evne til at imødekomme unikke projektbehov med succes.

En kunde i Oxygen

Et fuldt testet udgangspunkt

...

Har du spørgsmål vedr. Oxygen Baseline?

Så kontakt Claus Tjelum Winther for en uforpligtende snak
Partner, Customers

Claus Tjelum Winther

26 73 70 48

ctw@oxygen.dk