Tuborg Strandeng

Tuborg Strandeng

Tuborg Strandeng - en del af Danica Pension

  • Branche

    Projektbyggeri

  • Projekt

    Nyt website med bygnings- og lejlighedsisometrier

  • Platform

    Umbraco v. 8 – hostet på Azure

Tuborg Strandeng projektet

Danica Pension bygger Danmarks mest eksklusive projektlejligheder i Gentofte Kommune. For at få præsenteret disse boliger bedst muligt, med salg for øje, var der behov for skarp markedsføring og en solid teknisk løsning, hvor bl.a. datasikkerheden er på højeste niveau. 

 

Tuborg Strandeng består af eksklusive ejer- og lejeboliger i en liga, der aldrig tidligere er set udbudt – kravet var derfor at der blev skabt et website, i en liga der matcher boligprojektet.

Nørgaard Mikkelsen & Oxygen i tæt samarbejde

Tuborg Strandeng projektet, er endnu et bevis på vores gode og tætte samarbejde med Nørgaard Mikkelsen. Danica Pension får én samlet løsning bestående af nyt design, nyt website, markedsføring og kommunikation.

 

Besøg Tuborg Strandeng

Eklusivt design og høj performance

De højst prioritede krav til sitet var lækkert, eksklusivt deign, høj performance samt et site med et ultrahøjt sikkerhedsniveau. Det var meget vigtigt at den ekslusivitet som ses ved boligerne afspejles på sitet, da en del af køberne skal findes i udlandet og ikke nødvendigvis let kan komme til at se boligerne før de handles.

 

Sitet er nyeste version af Umbraco (v.8), da det er den mest oplagte platform til at opfylde de krav der blev stillet i projektet til brugervenlighed ift redaktøroplevelsen.

 

En del af sitet består af at bygninger- og lejligheder er bygget op af en isometri, som navigerer den potentielle køber til den rette lejlighed. Det er muligt at sammenligne lejligheder og direkte på sitet se hvilke lejligheder som er solgt, reserveret og ledige.