Ilulissat Isfjordscenter

Realdania

Digital servicering af 165.000 medlemmer

 • Branche

  Organisation

 • Platform

  Sitecore 9

 • Projekt

  Brandsite

 • Integrationer

  Intranet, medlemssystem, Campaign Monitor, Navision, Sharepoint

Realdania er en almennyttig og almenvelgørende forening, der støtter små og store projekter, som skaber livskvalitet for alle gennem det byggede miljø. Vi har i Oxygen haft et tæt dagligt samarbejde med Realdania i knap et årti, og vi står for al vedligehold, drift og nyudvikling af Realdanias brandsite.

Digital servicering af 165.000 medlemmer

Realdanias løsning er i konstant forandring. Der optimeres løbende på formidlingen af de støttede projekter og det relaterede indhold, på designet, og på hvordan Realdania kan nå deres medlemmer. Der er derfor altid fokus på øget performance, redaktørvenlighed og implementering af nye funktioner, der automatiserer manuelle processer.


Løsningen er bygget på Sitecore 9 med integrationer til bl.a. Realdanias Intranet, medlemssystem, Campaign Monitor, Navision og Sharepoint.

Automatisering af store dataflyt

Da Realdania stod overfor et redesign af deres projektsektion, stod de også overfor et kæmpe redaktørjob: at flytte alt indhold fra de knap 900 projektbeskrivelser fra en designskabelon til en anden.


For at automatisere denne proces, udviklede vi i Oxygen en motor, som flyttede alt indhold fra det gamle til det nye design – dette, selvom noget indhold under flytningen blev brudt op og sat ind i flere forskellige blokke i det nye design.


En sådan proces kan tage måneder for redaktørerne; vi flyttede alt indhold på blot et par timer, sikrede en minimal nedetid og undgik de fejl, som ofte opstår, når man manuelt flytter så meget data.

Topledelsen er løbende involveret

En af grundstenene for det tætte samarbejde er de fire årlige styregruppemøder. Her deltager ledelsen fra både Realdania og Oxygen - indsatsen siden sidst vurderes og de fremtidige mål diskuteres. Ved at involvere topledelsen sikres et godt samarbejde med fokus på at den digitale indsats leverer på de forretningsmæssige mål.

 

 

Realdania i tal

 • 165.000 medlemmer
 • 3900 støttede projekter
 • 20 mia. kr. i projektstøtte siden 2000

 

Besøg Realdania

Til venstre: Ilulissat Isfjordscenter.
Mir, Realdania

Til højre: Byen til Vandet, Randers.
Team C.F. Møller, Realdania

Byen til vandet i Randers
Ilulissat Isfjordscenter