LK - Schneider Electric

Lauritz Knudsen - en af de helt store danske pionerer

 • Branche

  Innovation og fremstilling

 • Projekt

  Nyt webdesign og personaliseret indhold til MIT LK universet

 • Platform

  Episerver v. 11.12

 • Integrationer

  Marketo

Pioneren Lauritz Knudsen

Lauritz Knudsen - grundlægger af virksomheden af samme navn - rejste i 1893 fra sin fødeby Odense og etablerede sig i København som uhr- og chronometermager. Lauritz Knudsen blev hurtigt klar over, at elektriciteten ville ændre samfundet radikalt, og han satsede tidligt på udvikling og produktion af el-installationsmateriel. Den dag i dag er det fortsat Lauritz Knudsens (også omtalt LK) primære forretningsområde.

Skalerbar digital løsning

Lauritz Knudsen by Schneider Electric er førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data, netværk og kommunikation i Danmark. For at styrke væksten og førerpositionen har Lauritz Knudsen behov for en skalerbar og segmenteret digital platform, der kommunikerer knivskarpt til sine mange kunder.

Nørgaard Mikkelsen peger på Oxygen

“Det er et godt eksempel på, hvordan digital kommunikation og ecommerce i stigende grad er en prioriteret agenda hos den øverste ledelse i industrielle virksomheder” forklarer Henrik Rewes, Digital Director i Nørgård Mikkelsen.

 

Lauritz Knudsen er en del af den globale koncern Schneider Electric med over 150.000 ansatte i over 100 lande og er bl.a. kendt for klassikere som afbrydere og stikkontakter ved navn LK FUGA.

 

”Vi glæder os meget over samarbejdet med Lauritz Knudsen og er særdeles glade for at vores tætte samarbejdspartner, Nørgård Mikkelsen, har peget på os som ecommerce leverandør”, siger Claus Tjelum Winther, partner i Oxygen.