Oxygen har udviklet H.C. Andersen Festivals nye website

H.C. Andersen Festivals

Et eventyrligt, digitalt univers

 • Branche

  Eventbranchen

 • Projekt

  Brandsite

 • Platform

  Umbraco

 • Integrationer

  Marcato, billetten.dk

Driftsikker og skalerbar løsning

H.C. Andersen Festivals er siden startskuddet i 2013 vokset eventyrligt, hvilket har medført et behov for en driftssikker, skalerbar og ikke mindst brugervenlig digital platform, udviklet med både besøgende, sponsorer, kulturaktører og frivillige for øje.

 

Oxygen strømlinede det visuelle udtryk fra det gamle site og byggede en ny løsning på Umbraco, en platform som er kendt for høj redaktørvenlighed og simple arbejdsgange. Det er derfor nemt og hurtigt for redaktørerne at lægge indhold op og redigere i det løbende – også under den travle festivaluge.

Brugervenlighed i fokus

Der er fuld fokus på brugervenlighed og at give de besøgende en digital rejse i verdensklasse. Vi har derfor optimeret programvisningen, så de besøgende kan søge efter begivenheder, se hvilke arrangementer der er i gang lige nu og tilrettelægge deres eget program.


Løsningen er responsiv og dermed tilgængelig på smartphone, så brugerne nemt kan finde aktiviteter løbende under festivalen. Desuden understøtter løsningen flere sprog, så også turister kan få glæde af løsningen.

Rikke Eliasen, Digital Media Manager, H.C. Andersen Festivals