Engel Workwear

Omnichannel samarbejde

 • Branche

  Tøj design og produktion

 • Projekt

  Ecommerce platform

 • Indsatser

  Customer experience, design, omkostningsoptimering, skalerbarhed og hastighed

200

123

Lene, Engel Workwear

Om løsningen

Vi har lavet en platform med skarpt fokus på modernisering, hvilket sikrer den gode kundeoplevelse, øget selvbetjening og store omkostningsbesparelser. Platformen kan håndtere B2C såvel som B2B og sikrer derfor muligheden for fremtidig skalering.

Udfordringen

Behov for ny skalerbar løsning

Engel befinder sig i en branche præget af høj konkurrenceintensitet, hvorfor det er essentielt at tænke kunderejsen ind i alle dele af organisationen for at sikre konkurrencedygtighed.

 

Engels tidligere platform var teknologisk forældet, ligesom den var omkostningstung og krævede meget vedligeholdelse. Med andre ord var der behov for en nymoderne platform, som sikrer mulighed for fremtidig skalering

Løsningen

Omnichannel platform

Den nye løsning øger salget, da det nu er let for kunderne at forstå produkterne, placere ordrer og gennemføre betalinger. Altså er hele købsflowet optimeret.

 

Udover at medvirke til høj kundetilfredshed sikrer den nye løsning omkostningsbesparelser, da den er billigere i drift, ligesom den moderne teknologi sikrer skabelsen af et hurtigt og skalerbart site.

 

Løsningen giver Engel:  

 • Øget salg 
 • Øget selvbetjening 
 • Effektiviserede interne processer 

Resultatet

Fokus på brugeroplevelsen

Lanceringen af Sunwill.eu har resulteret i, at Engel, siden november 2021, har oplevet en stigning i online salg på 200%. Med flere besøgende på websitet og en forhøjet kendskabsgrad må projektet vurderes som værende en succes.

 

Engel har fået et mere moderne og brugervenligt site, som forbedrer kundeoplevelsen gennem fokus på selvbetjening. Ydermere fører denne nye løsning til optimering af interne ressourcer, omkostningsbesparelser samt muligheden for skalerbarhed.

Om samarbejdet

Tæt samarbejde med direktionen

Forud for løsningen ligger et konstruktivt samarbejde, som med en klar strategisk plan og målsætning har ført til udviklingen af et yderst konkurrencedygtigt site.

 

Oxygen har gennem flere måneder siddet som associeret medlem af Engel direktionen og har i den forbindelse hjulpet ejere og direktion med at lave den nødvendige forandring i organisationen og træffe de rigtige beslutninger, med fokus på change management og e-commerce.

Om kunden

Engel Workwear

F. Engel er en dansk tekstilvirksomhed, der siden 1927 har designet, produceret og solgt arbejdstøj til professionelle. Virksomheden er siden da vokset til en multi-million euro virksomhed, som eksporterer til store dele af Europa.

 

Engel designer, producerer og sælger funktionelt og holdbart arbejdstøj i en bred vifte af farver og materialer, som sikrer komfort, bevægelsesfrihed og sikkerhed på arbejdet. De sørger for altid at være opdateret på seneste sikkerhedsrestriktioner og tester sit tøj i de rette miljøer.

 

Læs mere om Engel Workwear her.

Er du her endnu?

Måske du også kan lide disse cases: 

Weilbach A/S
Ceramic Speed
KreaFunk
Sika Footwear