Solvarme fra Dansk Fjernvarme

Dansk Fjernvarme

Servicering af 400 fjernvarmeselskaber

 • Branche

  Fjernvarme- og forsyning

 • Projekt

  Brandsite og medlemsportal

 • Platform

  Sitecore

 • Integrationer

  Membercare

Høj kvalitet afspejles online

Oxygen har et langvarigt samarbejde med Dansk Fjernvarme og har igennem årene lavet forskellige forbedringer og funktioner på sitet heriblandt nyt design på forsiden og en helt ny kursussektion.

 

Hvert år deltager flere end 5000 danskere på Dansk Fjernvarmes kurser og arrangementer. Det er derfor vigtigt, at medlemmerne hurtigt og nemt kan finde de rette kurser. Gennem en omstrukturering af sektionen er det blevet langt mere brugervenligt og overskueligt at finde arrangementer indenfor forskellige områder. Den solide kvalitet, Dansk Fjernvarmes kurser er kendt for, afspejles nu også på deres site.

Varetager medlemmernes interesser

Dansk Fjernvarme er brancheorganisation for knap 400 danske fjernvarmeselskaber fordelt over hele landet, som leverer 99,9% af fjernvarmen i Danmark. Dansk Fjernvarme varetager medlemmernes interesser med udgangspunkt i miljøhensyn, energieffektivitet og forsyningssikkerhed. 3,7 millioner danskere får i dag fjernvarme, der lige nu kommer fra 62% vedvarende energi.


Senest har Dansk Fjernvarme lavet en podcast, hvor de dykker ned i forskellige temaer – en ny og spændende måde at formidle deres store viden indenfor fjernvarme til de mange medlemmer og andre interesserede!

 

Besøg Dansk Fjernvarme

Varmekilder. Dansk Fjernvarme, Nils Rosenvold.

Flis
Solvarme