Bech-Bruun Advokatpartnerselskab

Nyt site styrker Bech-Bruuns image som en moderne advokat-virksomhed

 • Lancering

  Februar 2024

 • Branche

  Juridisk bistand

 • Projekt

  Website, design & commerce

 • Platform

  Umbraco

 • Integrationer

  PDA & Emply

Om løsningen

Det nye website har til formål at understøtte Bech-Bruuns kerneværdier, som førende full-service advokatvirksomhed. Ved hjælp af innovativt design og dynamisk indhold forbedres brugeroplevelsen, ligesom de interne administrative processer effektiviseres.

 

Websitet er bygget på Oxygen Baseline, med Umbraco som fundament, og er integreret med Emply. Vi har ydermere opdateret Bech-Bruun’s interne CV-system, kaldet PDA, som står for at opbevare og indhente data fra Bech-Bruuns HR-systemer. I PDA’en har Bech-Bruun mulighed for at berige deres medarbejerprofiler samt at trække data til både website, CV’er og andre applikationer.

 

Disse integrationer sikrer en optimal oplevelse for kunder, medarbejdere og ledelse, samtidig med at sitet fremtidssikres i forhold til nyeste teknologier.

Udfordringen

Behov for fornyelse og fremtidssikring

Tiden var løbet fra Bech-Bruuns tidligere website, hvor alt var samlet i en forældet version af sitecore. Dette gjorde sitet svært at vedligeholde og opgradere, ligesom det begrænsede mulighederne for at implementere nye funktioner og tilpasse sig skiftende behov.

 

Det var afgørende at finde en løsning, der ikke blot løftede det eksisterende site, men også kunne fremtidssikre det og muliggøre kontinuerlig tilpasning og udvikling i takt med virksomhedens strategi, nyeste teknologier og de skiftende krav fra brugerne og markedet.

Løsningen

Iscenesættelse af kompetenceprofiler

Den nye løsning omfavner Bech-Bruuns identitet og skaber en platform med mulighed for forbedret iscenesættelse af virksomhedens kompetenceprofiler. Dette giver et bedre overblik for kunder såvel som samarbejdspartnere, der let og enkelt føres rundt på sitets undersider.

 

Websitet er bygget på Oxygen Baseline, et solidt fundament som sikrer en effektiv og ressourcebesparende start på udviklingen. Umbraco er valgt til at drive sitet, hvilket giver Bech-Bruun mulighed for nem administration og opdatering af indhold. Desuden er websitet integreret med PDA og Emply. Kombination af platforme og integrationer sikrer Bech-Bruun et moderne, effektivt og fleksibelt website der løfter brugerrejsen og imødekommer deres behov.

Resultatet

Lettelse af internt redaktørarbejde

Lanceringen af det nye site har resulteret i en effektivisering af internt redaktørarbejde, da opdateringer af sidens content nu skal gennem færre led og dermed lettere kan redigeres og fornys efter behov. Det nye site understøtter ydermere fleksibiliteten i brandingen af Bech-Bruun, ligesom driftsomkostningerne minimeres.

Om samarbejdet

Tæt og konstruktivt samarbejde

Samarbejdet mellem Bech-Bruun og Oxygen er tæt og konstruktivt, hvilket bunder i en langvarig relation. Bech-Bruun har været kunde hos Oxygen i mere end 6 år, og vi har gennem tiden lavet deres intranet såvel som vedligeholdt det tidligere site.

 

Dette projekt er gennemført med et agilt arbejdssæt, som har gjort det muligt løbende at finjustere løsningen. For at opnå det bedst mulige resultat har samarbejdet været tæt og der har været afholdt ugentlige møder men henblik på sparring og forventningsafstemning, hvilket har ført til god dialog og et godt resultat.

Om kunden

Bech Bruun Advokatpartnerselskab

Bech-Bruun Advokatpartnerselskab har rødder helt tilbage til 1872, og er i dag en af Danmarks førende full-service advokatvirksomheder med knap 600 medarbejdere fordelt på to kontorer i Aarhus og København. Heriblandt findes nogle af landets allerdygtigste specialister inden for en bred vifte af juridiske fagområde.

 

Bech-Bruun er en markedsorienteret og specialiseret advokatvirksomhed, der servicerer et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser. Bech-Bruuns tilgang er centreret om at forstå klientens historie og mål for at sikre det rette samarbejde og de optimale resultater.

Er du her endnu?

Måske du også kan lide disse cases

Marius Pedersen A/S
BROEN
Weilbach
LK - Schneider Electric