”Vi ser frem til den digitale forvandling, og vi glæder os til også at kunne tilbyde alle de gode brands til vores kunder online”, siger Michael Egmose, Indehaver af Egmose Marine Center.


Egmose Marine Center forhandler alt til båden, heriblandt plejeprodukter samt sejlertøj fra mærker som Pelle P og Key West. Derudover er der både værksted og bådopbevaring tilknyttet.


I samarbejde med Oxygen skal der laves en webshop, med et flot og brugervenligt design, som afspejler de premium brands der forhandles. Frem for alt skal det være nemt at være online kunde hos Egmose Marine Center.

Oxygen udvikler desuden en integrationsmotor, så produkterne automatisk bliver lagt op på deres shop direkte fra leverandøren. Det sparrer tid, og sikrer at kunderne har et stort online udvalg.


”Vi er meget glade for at indgå samarbejde med Egmose Marine Center, så vi kan få udviklet den fedeste Marineshop, der skiller sig ud på markedet, og som er fremtidssikret og skalerbar”, forklarer Claus Tjelum Winther, Partner i Oxygen.