Umbraco

Sitecore

Vores partnere

Tag fuld kontrol over dine produktinformationer

Struct

Skab engagerende produktoplevelser Udnyt StructPIM til at skabe effektive og engagerende produktoplevelser på tværs af alle kanaler. Vores partnerskab med Struct er stærkt og langvarigt og fordi vi er så tæt på hinanden, så opnås den bedst tænkelige samarbejde, til gavn for jeres ecommerce løsning.

Udvikling til iOS og Android

House of Code

Full-service app-bureau. Tilbyder rådgivning, design, udvikling og vedligeholdelse af apps. Vores samarbejde med House of Code gør os i stand til også at tilbyde jer integreret app udvikling, uden at I skal entrere med mange forskellige leverandører.

Det skal f* være godt tænkt

Fingerspitz

Grundet vores stærke partnerskab med Fingerspitz, kan vi tilbyde den fulde løsning så kommunikation, branding og værdiskabende kampagner kædes helt tæt sammen med designet og udviklingen af jeres nye digitale løsning.

Relevant indhold baseret på brugeradfærd

Raptor

Raptor er en ægte Omnichannel markedsleder inden for adfærdsanbefalinger ved hjælp af avancerede algoritmer, datamining og maskinlæring. Dataplatformen indsamler, lærer og anerkender hver enkelt person og deres interaktioner. Vi samarbejder med Raptor, så I kan få en endnu stærkere ecommerce løsning.