Oxygen er specialister i ecommerce. Vi sørger for at vores kunder øger salget, forbedrer kundeservice og reducerer omkostninger. Vores medarbejdere er kendt for et højt uddannelsesniveau, et stort engagement og evnen til at skabe solide løsninger på et højt fagligt plan.

 

Vi søger en person, som vil blive centrum for kunden, udviklere, vores strategiteam og andre interessenter ifm. udvikling af vores ecommerceprojekter.

 

Opgaver og ansvar

Du vil typisk være med igennem hele forløbet fra projektbeskrivelse til aflevering og videre til efterfølgende udvikling og vedligehold. Der foreligger typisk et strategisk forarbejde fra vores strategiteam som har udpeget forretningsmæssige mål og fokusområder og skitseret en løsning der skal eksekveres på.

 

Du skal kunne forstå og beskrive digitale løsninger samt tænke udpræget struktureret og analytisk. Samtidig skal du kunne kommunikere med interessenter på et forståeligt sprog – og på en måde, hvor du både holder styr på proces, kvalitet og økonomi samtidig med at få kunden til at føle sig rigtig godt hjulpet. Der vil i hverdagen være en grad af kunderådgivning involveret.

 

Du har formentlig en cand.merc., cand.IT, HD eller lignende uddannelse. Du har formentlig 3 års erfaring eller mere med projektledelse.

 

Det er et krav at du har et højt kendskab til digitale løsninger. Det vil være en fordel hvis du har arbejdet med ecommerce og/eller selvbetjeningsløsninger tidligere. Vi har primært fokus på platformene Umbraco, Episerver og Sitecore. Vores procesmodel er bl.a. baseret på Kanban og vi bruger Jira til opgavestyring.

 

Løn efter kvalifikationer

Vi tilbyder dig en attraktiv løn efter kvalifikationer og erfaring.

 

Lønnen er slet ikke alt…

Løn er ikke alt og slet ikke i disse tider, hvor der er rift om de dygtigste ansatte. Oxygen er kendt for et rigtig godt arbejdsmiljø, men derudover har du mulighed for en lang række attraktive personalegoder, såsom:

  • Pensionsordning med forsikringer, herunder sundhedsforsikring.
  • Frokostordning med mad lavet af vores egen kok.
  • Fredagsmorgenmad.
  • Frugt og kaffe.
  • Fredagsbar, sommerfest og julefrokost samt andre sociale arrangementer.
  • Fleksible mødetider.
  • Fri parkering.
  • Fysioterapiordning.

… og ikke at forglemme bordfodbold samt puttingbane på tagterrassen :-).

Læs mere om Oxygen som arbejdsplads: https://oxygen.dk/om-os/karriere

 

Ansøgningsfrist: Vi gennemgår løbende ansøgninger til stillingen.

Send en ansøgning til Thomas Mortensen på ansoegning@oxygen.dk med emnefeltet “Ansøgning som Senior Project Manager”.