Oxygen er specialister i ecommerce, og vi leverer fantastiske brugeroplevelser, som konverterer, skaber loyalitet, og som vores kunder elsker. 

 

Vi sørger for, at vores kunder øger salget, forbedrer kundeservice og reducerer omkostninger. Vores medarbejdere er kendt for et højt uddannelsesniveau, et stort engagement og evnen til at skabe solide løsninger på et højt fagligt plan.

 

Vi søger en person, som vil blive centrum for kunden, udviklere, vores strategiteam og andre interessenter ifm. udvikling af vores ecommerceprojekter.

 

Opgaver og ansvar

Du vil være med igennem hele forløbet fra projektbeskrivelse til aflevering og videre til efterfølgende udvikling og vedligehold. Der foreligger typisk et strategisk forarbejde fra vores strategiteam, som har udpeget forretningsmæssige mål og fokusområder og skitseret en løsning, der skal eksekveres på.

 

Du skal kunne forstå og beskrive digitale løsninger samt tænke udpræget struktureret og analytisk. Samtidig skal du kunne kommunikere med interessenter på et forståeligt sprog – og på en måde, hvor du både holder styr på proces, kvalitet og økonomi samtidig med at få kunden til at føle sig rigtig godt hjulpet. Der vil i hverdagen være en grad af kunderådgivning involveret.

 

Du har formentlig 3 års erfaring eller mere med projektledelse.

 

Det er et krav, at du har et godt kendskab til og brænder for at arbejde med digitale løsninger. Det vil være en stor fordel, hvis du har arbejdet med ecommerce og/eller selvbetjeningsløsninger tidligere. 

Vi benytter Confluence og Jira til projekt- og opgavestyring, og vores udviklingsproces baserer sig på principperne i Kanban.

 

Løn efter kvalifikationer

Vi tilbyder dig en attraktiv løn efter kvalifikationer og erfaring.

 

Lønnen er slet ikke alt…

Løn er ikke alt og slet ikke i disse tider, hvor der er rift om de dygtigste ansatte. Oxygen er kendt for et rigtig godt arbejdsmiljø, men derudover har du mulighed for en lang række attraktive personalegoder, såsom:

  • Pensionsordning med forsikringer, herunder sundhedsforsikring
  • Frokostordning med mad lavet af vores egen kok
  • Fredagsmorgenmad
  • Frugt og kaffe
  • Fredagsbar, sommerfest og julefrokost samt andre sociale arrangementer
  • Fleksible mødetider
  • Fri parkering
  • Fysioterapiordning

… og ikke at forglemme bordfodbold, dart samt puttingbane på tagterrassen :-)

 

Læs mere om Oxygen som arbejdsplads: https://oxygen.dk/om-os/karriere

 

Ansøgningsfrist

Vi gennemgår løbende ansøgninger til stillingen.

Send din ansøgning til Christian Juel på ansoegning@oxygen.dk med emnefeltet “Ansøgning som Project Manager”.