FDIH skriver selv om konferencen:

"Væksten indenfor B2B e-handel er i fuld gang. Selvbetjening betyder nemlig mersalg!

 

Men hvordan får du sat strøm til din forretning, hvordan navigerer du udenom kanalkonflikter, hvordan håndterer du prisdifferentieringen bag login og hvordan kortlægger du kunderejsen, så du kan skabe bedre oplevelser for dine kunder? 

 

Det og meget mere kan du blive klogere på, når FDIH slår dørene op til vores allerførste B2B e-handelskonference, som både er for dig, der vil fintune din B2B-e-handelsmotor, og dig, som bare gerne vil åbne kølerhjelmen."

Hvad bringer dagen?

FDIH har sørget for et fremragende program med en masse spændende talere. Du kan bl.a. høre den 6-dobbelte e-prishandelsvinder Christian Agger tale om digital transformation, og hvordan man rent praktisk griber digitalisering an.

 

Vi går også selv på scenen med CEO for Fipros Conny Twisttmann. Her kan du få indsigt i, hvordan en dialog om digitalisering opstår på direktionsgangen, hvordan digitalisering skaber forandringer i hverdagen samt projektets resultater et halvt år efter lancering. 

 

Se mere om konferencen, og tilmeld dig her.

Partner

Jeg vil opfordre alle med interesse for B2B e-handel til at deltage - jer, der er nysgerrige på fordelene ved digitalt B2B salg, jer der så småt er i gang med en digital transformation og jer, der allerede ved det hele - jeg vil næsten love, at I får nye inputs, der kan effektivisere jeres forretning yderligere.

Claus Tjelum Winther, Partner, Customers, Oxygen

Hvad skal vores partner Claus selv høre?

Jeg synes altid, det er interessant at høre om e-handelseventyr fra dem, der har oplevet det på egen virksomhed. Jeg glæder mig derfor til at høre:

 

Den enkle vej fra B2B salg til digitalt B2B salg

Tommy Søndergaard, stifter og ejer af Billig-arbejdstøj.dk, fortæller om hvad der har, og ikke har, virket i udviklingen mod at digitalisere deres B2B salg.

 

Trykkeriernes transformation fra lokale til globale på 20 år

Esben Mols Kabell & Anders Grønborg, direktør og grundlægger af LaserTryk.dk, fortæller her om, hvordan de har flyttet trykproduktion fra lokale virksomheder til online handel. 

 

Partner, Customers

Claus Tjelum Winther

26 73 70 48

ctw@oxygen.dk