Rice og Oxygen B2B ecommerce

Cases

Et kommercielt digitalt univers

 • Kunde

  Rice A/S

 • Branche

  Engros og detail

 • Platform

  Umbraco på Cloud og Ucommerce/Ucellerate

 • Projekt

  B2B & B2C ecommerce

 • Integrationer

  C5, Perfion PIM

RICE er en global interiør- og accessories virksomhed. Deres mål er at gøre vores hverdag lidt mere farverig – når vi vasker op, gør rent, bager eller slapper af i vores hjem. Den nye Ecommerce platform har øget salget til forhandlere og private kunder og sikret en godt design mellem de nye kollektioner, Riceteria (deres café koncept) og deres digitale tilstedeværelse. 

Kundens behov

I Rice universet er der et hav af produkter. Samtidig har mange af Rice forhandlerne mange forskellige leverandører, som de modtager varer, produktinformation og billeder fra.

Målet var derfor, at udvikle og levere alt fra Rice til forhandlerne på en enkel og tilgængelig måde for at gøre samhandelen let - simpelthen for at øge loyaliteten og salget.

Løsningen

Forhandlerne verden over nyder, at få nem adgang til produktbilleder, stemningsbilleder, produkttekster, og en enkel håndtering af returvarer/reklamationer.

Rice medarbejderne har fået en løsning som letter de interne arbejdsgange markant. Nu bruger den enkelte medarbejder langt mindre tid på kundeservice og mere tid på alt det, som kun mennesker - og ikke computere - kan løse.

 

Besøg Rice

Livet som forhandler af Rice produkter er blevet som en dans i skønne farver...

Rice B2B ecommerce
Rice B2B ecommerce