En MiR robot i arbejde

Mobile Industrial Robots

Eksplosiv vækst kræver skalerbar løsning

  • Branche

    Robotindustri

  • Projekt

    Website & B2B kundeportal

  • Platform

    Umbraco Cloud

I takt med Mobile Industrial Robots eksplosive vækst, havde virksomheden behov for en skalerbar løsning, der kunne understøtte det stigende antal forhandlere verden over og sikre forhandlernes adgang til relevant materiale 24/7.

Rasmus Smet Jensen, Group Marketing Manager, Mobile Industrial Robots

Førende producent af mobile robotter

MiR er en af verdens førende producenter af kollaborative mobile robotter. MiR udvikler innovative, brugervenlige, fleksible og sikre robotter, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten.

 

MiR startede i Odenses voksende robotmiljø i 2013 og blev i 2018 opkøbt af Amerikanske Teradyne.

 

I kraft af den stigende efterspørgsel og enorme vækst MiR oplevede, var målet hurtigst muligt at få en løsning, der kunne understøtte og fastholde interessen fra potentielle kunder.

Store fremtidsudsigter kræver skalerbar løsning

Vi videreførte designet fra MiR’s eksisterende løsning og udviklede en platform, som kan supportere alt fra leads, kunder over leverandører til samarbejdspartnere fra hele verden.

 

Løsningen omfatter et forhandlerlogin, hvor MiR’s distributører har adgang til manualer, softwarefiler og FAQ. Her er der også adgang til MiR Academy, en e-læringsportal med kurser i alle MiR’s produkter. Løsningen har desuden en ROI-beregner, som hjælper slutkunder og forhandlere til at forstå den økonomiske gevinst ved at investere i MiR's robotter.

 

Løsningen har op mod 100.000 sidevisninger om måneden, og ca. 15% af disse er på forhandlersiden.

 

Besøg Mobile Industrial Robots.